Studio..

Har ängnat en liten tid under dagen att lyssna igenom ett par låtar som kommer vara med på skivan som ska släppas under detta år. Ibland behöver man bara lyssna och reflektera, kanske få några nya ideér osv. 
Konstaterade i alla fall att jag är hyffsat nöjd med låtarna. Även de 2 st intrumentala låtarna funkar fint!
 

Stockholm Lifestyle Motor Show 2013..

Igår var jag och Martina på Sthlm Lifestyle Motor Show som hölls i Stockholmsmässan. Det var trevligt att gå runt att kolla lite bilar. Lite för mycket nybilar för min smak då jag mer gillar custom/egenbyggt och prestandabilar osv. Fanns ett par schyssta vid Bilsports montrar, som till exempel den grymma Amazonen som blev utnämnd till Sveriges häftigaste Volvo på Vallåkra 2012. Riktigt kul att se den på riktigt.
Hoppas på att mässan får utökas till nästa år då det är bra med en bilmässa på vintern!
 
Tyvärr så hade jag bara mobilkameran så bilderna vart kassa, men men..
 


TgiFriday..

Fredag idag, skönt! Senare åker jag och sambon på Lifestyle Motor Show i Stockholm. Ska bli intressant och roligt förhoppningsvis. Får lägga upp lite bilder senare då.
 
Gör lite reklam för mässan då:)
 
 

Speela..

Ikväll testar jag och bror min ett nytt spel, Borderlands 2. Blir intressant!


Fint men kallt..


Till salu..

Har nu lagt ut bilen på Blocket. Känns ju lite tråkigt men samtidigt kul. Är ju sugen på att börja jakten på en ny bil! Siktet är inställt på en Subaru Impreza, det ska vara en STI från ca 2003 - 2005, gärna en Prodrive-version också vilket ska ge ca 320 hk! 
Kan faktiskt tänka mig en import, högerstyrd. Det är nog något man vänjer sig rätt fort med, priset är ju definitivt lägre då me.
Men är någon intresserad av min fina S40 så är det bara att lägga en kommentar med mailadress. Detta är ju en riktigt fin bil som jag självklart pedantskött ;)

Klättring..

Vi körde lite klättring på friskvärdstimmen på jobbet för ett par veckor sedan. Mycket bra träning och kul på samma gång. Hade inte bästa byxorna, jeans utan stretch.. !
 

Cigaaar..

Såhär såg man ut vid 12-slaget på nyårsafton.
 
 

Va tvungen..

Använder mig av den uråldriga termen, "lika som bär".
 
Jennifer Love Hewitt och Måns Zelmerlöw
 
(i dont own the rights to these pictures)

Mina fina..


Snart åker den..

Snart så åker den ut, julegranen. Barrar som in i H-vete. Men det har vart trevligt att ha den, skönt ljus och luktar gott :)
 

Happy 2013..
RSS 2.0