Videoinlägg - WSC..

Har säkert redan lagt upp dom här nångång, men gör det ändå. I de här filmerna kan ni se mig och mitt band försöka spela in en EP.. Mycket flum, men vi har kul. Kolla in 'em!Finns även äldre studiofilmer från 2009, kolla min Youtubekanal, där finns dom..

En hylla..

Med brist på annat lägger jag ut en talande bild på min hylla..Djävulsansiktet kommer från grekland. BMTH-skivan är signerad. Frågor?

Seg dag..

Dagen har varit riktigt seg.. Sovit kasst, jobbat ett tag utan bra frukost. Vart på banken med tjejen för att kolla lånelöfte. Känner ingen direkt "go" i kroppen idag. Hoppas på att resten av veckan kan bli något bättre.

fuck you

Men i och för sig, ikväll är det ju Breaking News. Det gör en glad, vad ska hända när det är slut? ..


(helt klart bästa tv-programmet just nu)


Mix..

Idag blir det lite mixning av mina låtar. Vet att det tagit tid nu sen jag började men så är det ju med musik. Man lär sig nya knep för att få det låta bättre, så måste man gå in och ändra det på alla låtar. Så håller man på så fram och tillbaks ett tag. Men nu hoppas jag på att det kommer låta bra när jag tar upp Cubase så jag slipper peta för mycket.. Wish me luck!


Min lilla studio med usb-ljudkort och hörlurar.. funkar..

Full På Jobbet - Filip & Fredrik.. (VIDEO)

Det här kan vara bland det roligaste inslaget Filip & Fredrik gjort. Finns så många smågrejer i klippet som är stört kul. Watch it!


Fishst(d)icks..

Igår lagade jag och tjejen fishsticks (eller furious fishdicks), Swedish style. Vi gjorde allt från grunden, panerade torsk, remoladsås endast med färskvaror. Det blev helt sjukt gott! Tack till ROSMT som gav oss inspiration.
Ikväll blir det faktiskt flygande Jakob, eehh gott. (finns även en ROSMT video till den me)

På verkstan..

Va på Volvo i Norrtälje idag, besikta en skada på min kära T4. Var med om en liten parkeringskrock i fredags, blev påbackad av en annan bil.
Det sura är att jag hade bokat in en tid på BSR i måndags, men så hände det här precis innan helgen vilket gjorde att jag va tvungen att sjkuta upp det.. Har ju sett fram emot det sjuukt mycket!

Ringer dom imorgon och hör hur det ligger till med tider framöver..

s40 t4 grill (svart med dödskalle)
 


Daevil Music..

Är nu i startgroparna med mitt projekt som jag kommer kalla Daevil Music. (alltså DA som i David, mitt namn. EVIL som i Devil eftersom jag gör mest metal.. Det formar då Daevil, uttalas nästan som Devil.)

Så nu måste jag ordna myspace, facebook etc osv blablabla..

Lägger upp en låt så fort det blir klart.

kvällshimmel


Fagra Damer..

Förutom min dam finns ju ett gäng andra fagra, och jag tror hon håller med..


MEGAN FOX


SHERILYN FENN


TAYLOR MOMSEN


LADY GAGA

Martina Thörnqvist
MARTINA THÖRNQVIST

Frekky friday..

Idag är det fredag.. mycket skönt. Blir lugnt idag i alla fall, Sverigematch på TV så lär ju kolla den och förtära god dryck. Annars har det varit ganska så lugnt, jobbat och vart fokuserad på det.
VS

Pratade med BSR idag, så snart lär det bli av att jag kör ett STEG 2 på min fina T4. Blev lite småirriterad när jag såg att dom bytt ställe från Järfälla till Innerstockholm, hatar att köra bil i Stockholm.. Jävla skithåla är vad det är.. Men men, det är nog bättre för Bsr, mer kunder osv.


Kan bli så att bandet mitt kommer förbi imorgon på trevligheter. Riddarspel i slottsparken vore ju nått!RSS 2.0