American Horror Story..

Tänkte bara rekomendera en ny tv-serie som heter "American Horror Story". Jäkligt bra I must say. Har kollat in flera avsnitt under kvällen då tjejen är och roar sig med sina tjejer. Så kolla in serien om ni gillar typ "The Walking Dead" eller liknande..  

american horror story

Nya Kängor..

Köpte 2 par nya kängor igår i Uppsala, är grymt nöjd. På bilden nedan ser ni ett av paren..

kängor från skopunkten

WSC update (VIDEOINLÄGG)..

Här är den senaste videon jag klippt. En liten höst-update från bandet mitt, Wall Street Carnival.


The Walking Dead..

Ikväll blir det till att kolla på ett nytt avsnitt av The Walking Dead, andra säsongen. En av de bästa serierna, svårt att slå Twin Peaks dock.

Förutom det så ska jag sätta mig in lite bättre i ett nytt filmredigeringsprogram jag har. Lägger nog upp en film ganska snart. Den kommer innehålla lite skit från rep och skoj med bandet mitt.

Sen kan jag ju alltid mixa lite med låtarna, börjar bli bättre nu, gitarrerna låter faktiskt helt OK nu. Så om inte allt för lång tid blir det mastring och skivsläpp med mitt egna material. (kan bli så att det blir en EP..)

Skön Prt Scr..

Jag och tjejen min kollade på en film här om dagen, Drive Angry med Nicolas Cage. Kanske inte världens bästa film men underhållande. En snygg motspelerska till Cage gör det ju också lite bättre, hon heter Amber Heard. Hon har vart med i filmer som The Ward, Zombieland och All the boys Love Mandy Lane med mera.. IMDB länk till filmen här!

Fick en skön print-screen när vi pausade filmen för att göra något, se nedan:
 RSS 2.0