Video från fotosession..

 
Blev även lite film när jag fotade vid slottet igår.

Carpics..

 
Bilderna är tagna utanför Rånäs Slott (30/7-2012)

Billjud..

Billjud är inte min starka sida, MEN jag lyckades fylla hålen i hatthyllan i T5:an med ett par Lanzar 6x9 600watt högtalare.
Förutom att ta ut stereon och koppla till kablar med "sockerbitar" och så vidare, så blev det nerslipning av högtalargaller för perfekt passform där bak. Bra blev det!
Stort tack till far min som alltid finns där och hjäper till!
 

Skrik & sång..

Nu har jag äntligen börjat med inspelning av sång till mina nya egna låtar. Det går alltid dåligt första dagen, för mig i alla fall, men allt kommer tillbaka och tekniken på sången finns där.
Första låten som jag sjungit in har arbetsnamnet "Satan". Namnet kommer helt enkelt från att känslan i låten är rå och lite black metal-aktig. Jag tycker om den.
 

Lite lackering..

Har börjat fixa lite med T4'an. Har lackat om grillen i mattsvart, köpt stänkskydd som jag lackat i samma färg som bilen, sen har jag tagit ner kjolarna och även lackat dom i samma färg.
Känns skoj att göra allt själv när det blir bra resultat också. Mer bilder på vad jag fixat kommer lite senare, men här är några.
 
Förarbete på dom övre bilderna. (slipning och plast-primer)
Resultatet
 
Förarbete med plast-primer på kjolar och stänkskydd.

Nya grejer från BSR..

Skickade iväg en beställning idag med lite BSR-grejer. Har bestämt mig för att sätta på nya fjädrar på S40'n, och det blev ett par H&R 30mm sänkfjädrar. Kommer bli riktigt sjysst tror jag.
Sen blev det att jag la till lite smågrejer i beställningen också ;)
 
Nu ska han fixas inför påställningen i höst.

Lite Nya Kläder..

Igår var jag i Uppsala en sväng för att äta ute med Martina. Vi åt på Bullet som gör Sveriges godaste hamburgare, jag överdriver inte. Av alla jag smakat så finns det ingen som slår en "Bulletburger". Så har ni chansen att testa, gör det!
 
Kollade även in rean på Weekdays och hittade en t-shirt och ett linne.
 
Idag har jag spelat in en till låt som legat och skräpat i datorn. Tanken med den är att vi ska spela in den med Wall Street Carnival. Det är lite av en rockballad, eller kanske lite mer som Avenged Sevenfolds lungnare låtar. Man får även lite Pink Floyd-känsla i vissa partier. Ska bli spännande att se vad det blir av den.
 

Överlägsen Trummis..

Yo! Igår satt jag och fixade trummorna till mina nya låtar. Bytte från EZ-drummer till Superior Drummer, och damn gott folk vilken skillnad. Kör med Metal Foundry som Meshuggah-pöjkarna varit med och pulat i. Låter sjukt bra, och bättre kommer det bli med lite mixning osv.
 
Idag har jag spelat in gitarrer på en ny låt som vi kanske ska göra med Wall Street Carnival. Gjorde en såkallad slaskinspelning, eller grov bla bla osv etc. Bara ett utkast kan man säga. Fick även ett ryck och gjorde en techno-remix på den bara för att! ;) Kanske lägger upp en bit om jag får till det.
 
Snart blir det en sväng till Uppsala, hämta tjejen och inhandla lite färgprytlar på Biltema. Ska lacka om lite lister och kjolar på s40'in :)
 
(men här kommer en bild på 850'in)

Hemvägen..

Vi körde hem på lördagen 14/7 som sagt, det tog väl ungefär 7 timmar. Vi stannde någonstans i Småland, ett stopp vid McDonalds i Norrköping (aldrig mer! jävla skitavfart/påfart..) och ett sista stopp vid Sillekrog vilket nästan är obligatoriskt.
 
Nästa roadtrip blir nog Mantorp i augusti, Bilsport Action Meet. Men man vet aldrig om det blir något att annat innan, vi får se.
 
Bilderna är från stoppet i Småland, fin liten sjö.

Öland..

Här kommer ett gäng bilder från Öland. Vi var där torsdag till lördag på Kyrketorps Camping där mina föräldrar stod med sin husvagn.
 
Jag, chauffören all the way..
 
Vi köpte riktigt fint kött på Rosas. Mina föräldrar
Min bror kör en cykelspark till flickvännen Johannas förfäran ;)
 
Martina och hennes syster Johanna försökte bada.. långgrunt.
 
Hemväg, påväg över bron mot Kalmar.

Skåne..

Nu är vi hemma igen. En vecka går ju riktigt fort! Speciellt när man ska hinna med att göra massa saker och träffa folk. Trevligt har det varit, längtar redan tills nästa år..
 
Här kommer lite bilder, och fler inlägg kommer.
 
Vi var på Hästveda Marknad. Käkade Churros!Vår hund WildaMartinas farmor Ingrids hund Botvid Regna gjorde det..Min Martina
Min bror Andreas

Rauktyp?..

Var nyss vid de klassiska "Ölandsraukarna". Blåsigt som tusan! Bild: Martina och Wilda


Beerduck..

Nu är vi framme på Öland. Åkt genom de skånska och småländska skogarna, och ölandsbron är överkörd så att säga. Nu blir det ett par dagar på en camping med mina föräldrar. Bild 1: Ölandsbron. Bild 2: framme vid camping vid strandkanten.


Lur..

Idag har vi varit på Hästveda marknad. Det var lite ösregn med efterföljande sol. Har ont i mina fötter.. Sen har vi varit på en visit hos Martinas farfar. Imorgon far vi vidare till Öland, Kyrketorp för att vara exakt. Bilen som tar oss framåt under resan.


In med det nya..

Fick som jag tidigare skrev ett par nya Converse av Martina när jag fyllde år. Här kommer en bild på de nya bredvid de gamla som är ca 5 år, hehe.


Bok..

Nu är vi i Skåne, så här kommer en bild från den första bokskogspromenaden.


Vägresa..

Imorgon så åker vi till Skåneland. Vi tar V40'in genom Stockholms helvetiska köer och Essingeledens barnförbjudet äckliga vägarbeten. Men när man väl passerat skärselden så är det långa vägar och böljande landskap. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg en vecka, och speciellt till Skåne som är väldigt fint och trevligt. Vi ses på vägarna!
 
Hoppas vädret blir tvärt emot detta.. (taget med iphone4, redigerat med Photofilter Mania2)

Close up #2..

 
(canon eos550d - 50mm f/1,8)

Close up..

 
(canon eos550d - 50mm f/1,8)

Bring it on..

Bring it on grill!
 
HA!

The Nördklipp returns..

Här kommer en till liten video med min sommarbil. Som sagt, hög nördfaktor på detta.
 
 

Semester..

Idag jobbade jag min sista dag, så nu har jag semester i 5 veckor. Känns riktigt skönt må jag säga!
Köpte mig ett par Sierra Nevada Pale Ale för att "fira" in semestern. Så spelade jag lite Dead Island, avkopplande.
På måndag drar vi till Skåne!
 

Nygammalt verk..

Satt precis och kollade igenom gamla GP-filer (guitar pro, musikprogram) och hittade ett par påbörjade låtar. Jag hade märkt dom med "okt2011". Jag lyssnade på dom och fastade för ena. Hade gjort klart introt och en vers. Jag tänkte, -vafan den här måste ju bli klar.. Så jag har nu klippt och klistrat lite, gjort en helt ny brygga, ett stick och lite småtjääfs. Det blev en "klassisk" låtstruktur som är = intro,vers,brygga,refräng,vers,brygga,refräng,stick,solo,refräng.
 

Nya skor..

Var i Uppsala igår och mötte upp Martina. Vi gick lite i affärerna innan vi åkte hem, och jag hittade otippat nog ett par skor på Scorett. Ett par Fred Perry blev det, är mycket nöjd.
 
 
Hittade även en t-shirt på Weekdays.
 
Sen avslutade vi kvällen med klassisk vin, ost, kex och vindruvor.







RSS 2.0