La Musica' [videoinlägg] ..Här är en liten video, en fortsättning på inspelningen jag håller på med. Kan varna känsliga tittare för oförståeliga (nytt ord!) scener..

Kanske en hund..

Wilda och Cola fick bada lite i helgen.
Vi spelade minigolf också, herre min Gud så trevligt!


I Am The Highway..

Idag är det fredag, bla bla li ho fint väder ünt bla blo bloh osv osv..

Tar det lugnt. Har spelat Audioslave's I Am The Highway på gitarren och sjungit, riktigt bra låt. Testade att spela i olika tonarter med hjälp av capo. Först D, sen E, sen eh.. G? skitsamma, funka bra, dock bäst i G tror jag.

Har även kollat en film, New Kids Nitro, en Holländsk film med riktigt störd humor. Går inte att låta bli och skratta åt vissa saker. En blandning av Fast & the furious, ghettoblaster och nån zombierulle, galet. Holländska är ett jäkligt underligt språk alltså, blanda tyska och danska and there you have it.

Lite senare blir det en sväng in till Uppsala, käka gott på någon restaurang med tjejen. Köpa STP injection trim till S40'n som betér sig märkligt när man gasar, lär inte hjälpa men wtf..
Kvällshimmel på väg hem från rep med Wall Street Carnival.


Efter ett möte på Filmstaden i Solna skulle man ta sig till Norrtälje kl 16.30.. kul (24/5-2012)

Horsepower..Tjejen min sitter på de riktiga hästkrafterna, själv har man bara låtsas under huven.

Hästen heter Wissla (Wind Spirit).

Jag såg, jag tog..

Wilda

Bilder från de nyligen gångna dagarna.

Ställa av..

Det kommer nog bli så att jag ställer av min kära S40 under sommarens bästa månader. Han får en välbehövlig semester efter att ha pendlat in mig till arbetet var dag. Har endast dragit ca 0,7l/mil i snitt, inte illa för en 240 hästars bil.


WSC - Nygammal bild..KOLLA IN FACEBOOKSIDAN!

Wall Street Carnival spelar på Arkadien Air den 12 juni i Rimbo utanför Stockholm. Läs mer här!
(förband till Metal Allstars)

Lyssna gärna på Spotify också! fred ut..

Gamla Gudar..

Lördag idag, helg, mycket skönt. Just nu sitter jag bara hemma i soffan och tar det lika lugnt som båda hundarna brevid mig. Har kollat ett avsnitt av Ancient Aliens, ca 1 tim 30 min!! (got dammit), men det va nice. Kul att se lite såkallde different takes and perspective på saker. Börjar nog kolla på avsnitt 2 snart om jag inte gör något annat.

Har även klippt ihop ett litet intro till nästa spelning med mitt band Wall Street Carnival, behöver inte säga mer än att det är Jurassic Park tema.

Snart åker jag till Arlanda och hämtar sambon som vart på konferens/utbildning/etc.. Tar då 850'n på en sväng som jag precis bytt kamrem på, så nu mår den fint.


Dumhuvudet på bilden som tar kort när han kör bil föreställer mig då.. Stay in school kids! and don't do drugs..isch..

Bilnördfilmklipp..Här kommer en riktig nördfilm på min nya bil.

En vanlig kväll..


Bilderna är tagna under en vanlig promenad med hundarna. Jag och min sambo gick förbi slottet och bort till en å där vi brukar gå. (inte meningen att det ska rimma)
Trevligt med solnedgång.RSS 2.0