Lika som..

Såg på Wrath of the Titans för ett tag sen. Kunde inte sluta tänka på att huvudpersonen, Sam Worthington, var lik någon.. Kom senare på att han va/är sjukt lik ena killen i Lyxfällan, kolla in bilden och avgör själv.
 
Patrick Grimlund, Lyxfällan.                                Sam Worthinton, skådespelare.
 
(bilder tagna från TV3play och imdb.com)

1 vecka kvar..

Nu är det helg, skönt. Har en vecka kvar på arbetet tills min semester. Känns lite overkligt när man jobbat i stort sett ett år utan att varit ledig en längre tid.
Min första lediga vecka så kommer jag åka till Skåne och Öland med sambon min och min bror med flickvän. Det kommer bli väldigt trevligt.
 
Idag har jag fått ett sjukt starkt sug att inte bara skapa musik, men också att spela, framföra den live. Känner att jag skulle vilja spela live varje helg en månad bara för att. Men som det ser ut nu med mitt band så kommer det inte bli så, vi kommer fortsätta repa och kanske spela in nya grejer i sommar, men inte spela live. Kanske något gig i höst men vi får se.
Någon som har ett bra tips på vad jag kan göra?
 
Bilder tagna för en vecka sen under en promenad till tjejens stall. (ja jag gillar solnedgångar)

I Rampljuset

 
Från senaste spelningen med Wall Street Carnival. Bilderna är tagna av Mikaela Martinson. Vill du se mer av hennes foton, kolla in http://martinssonfoto.blogg.se

Nya år fyllda..

Ja så har man gått och fyllt ett år till. 28 år har man lyckats till och bli. Jomen visst.
 
Martina bjöd mig på en restaurang i Uppsala som hette typ Creperi Lemoni. Där åt vi galetter (stavning?), tyvärr inget vi kan rekomendera. Kan funka som starter, förrätt och så vidare, men inte huvudrätt.
-Vi skulle ha gått till Bullet och käkat hamburgare istället, sa vi båda efteråt. Men nu har man ju testat något nytt, inte varje dag.
 
 
Sen fick jag ju massa saker eftersom jag fyllde år!
Har någon sett "The Greatest Movie Ever Sold" så kanske man känner igen schampot ;)
Nya Converse fick jag av Martina, riktigt bra! Lägger upp en bild på dom gamla bredvid dom nya senare.

Midsommar..


Huset
Martina, Cola, Johanna, Kicki, Kjelle, Ove och Peter.
Bror min med flickvän.
 
Midsommar firades i Abrahamsby, hos mina föräldrar. Det blev klassisk sillunch och senare grillning och kubbspel. En hederlig midsommar med andra ord.
 
 
 

Me Skateboarding..

 
 
Bilder tagna av Lena strömberg.
 
Bilderna är tagna i Södertälje när vi hade SkateCamp med jobbet 2010, där av min fritidsledare-tshirt.

the tax..

 
Wilda ser ut som en galet stor tax på denna bild! Gla' midsommar!

(m)Update..

Här kommer en lite större uppdatering med bilder osv.


Random promenad.


Martinas syster Johanna tog studenten. På den övre bilden syns deras lillasyster Wilda till höger och kusin Saga till vänster.


12/6 - Jobbade och spelade med mitt band på Arkadien Air i Rimbo. Här har scenen precis byggts upp. Den va riktigt sjysst. Filmklipp finns nedan.

På hemvägen från att arbetat in på natten. (12/6)


Pausa med lite äggkokning..


Firade chefen som fyller 50 år. Smörgåstårta och tårta vid ån i Norrtälje, gott!


17/6 - Jag och Martina åkte med min mor och far för att kolla på mina bröder som spelade match i Herräng. Alltså för folk som känner till Hallstavik och tycker det ligger off, åk till Herräng, det ligger ännu längre bort.

IDAG 18/6 - Jag och Martina har vart en sväng till BSR med 850'n där dom provkörde den för att se om något kunde uppgraderas. Men inget kunde göras då mkt redan är gjort, dom var mäkta imponerade av bilen och sa att den gick riktigt fint.
- Håll i den så länge du kan, sa dom till mig.

Har även beställt fjäderbenstag till bilen och nya högtalare till hatthyllan, ett par uRox blev det. Så nu väntar man på paket :)

Supra..

Hittade en riktigt sjysst video på YouTube, om man gillar Toyota Supra. Fler sådana videos vore trevligt, och varför inte med lite 850's eller så?


Gryningstid..En låt från spelningen i tisdags. Vi i Wall Street Carnival valde att framföra en cover på Dia Psalmas låt Alla Älskar Dig, som är med på en av de bästa skivorna någonsin, Gryningstid.

Min sång kan låta lite ansträngd men det har sin förklaring, vi hade spelat 4 egna låtar innan utan mycket till pauser. Men bara att köra på.

Scary..

Hittade den här bilden i ett reklamblad för Stadium, tycker att pojkens min är så jäkla grym. Var tvungen att lägga dit en pratbubbla från "farsagubben". Eftersom jag själv tänkte på vad som skrämmer pojken så mycket att han gör minen.


Swampdayz..

Förrgårdagens promenad resulterade i bilder på ett träskliknande dike och ett gäng Kanadagäss i rad. Så kan det gå.


Basshunter (Abborrejägaren)..
Nu har jag börjat lägga bas på mina inspelningar. Har gått smidigt än så länge, fått in ett sjysst rent ljud. Sen har jag testat att lägga på en plugin som gör ljudet mer crunchigt, låter rätt så precis som jag vill ha det.
Basen har jag fått låna av Robban Widing som spelade bas i Tomorrow's Silence med mig. En 5-strängad Yamaha är det. Använder mig även av en Line6 pod, den komprimerar sjysst så man slipper baspeakar och så vidare.Hoppas på att det trevliga sommarvädret återkommer snart, såhär kan vi ju inte ha det. Men på bilden ovan så ser man hur en skön varm majkväll kan se ut.
1 månad kvar till semester, ska bli riktigt skönt.RSS 2.0