Ny skylt

Idag har jag beställt ny mindre regskylt från transportstyrelsen. Så det blir den lilla i fram på imprezan, kommer bli stiligt!
Bild på det när det är klarrt.

teaser


Sakta men säkert

Ja vare sig man vill eller inte så börjar säsongen med sköna kvällar och bilträffar lida mot sitt slut. Vemodigt.. Ikväll var vi ett par stycken som åkte ner till sista träffen i Nifsta, Gottröra.
Här är ett par bilder.
 
 
 

Såå

Tråkig update, jag vet, men det kommer mera. Har tidigare under veckan som gått lagt lite roliga ebay-beställningar. Mest smågrejer, men kul. Lägger upp lite bilder när det kommit fram. Fjohej

Vardagstrött


Obama till Sverige

Ok, imorgon kommer alltså världens mäktigaste man till vårat land. Hela Stockholms trafik lamslås, rätt stort. Största "trafik"händelsen i historien vad jag förstår. Tycka vad man vill om att det kostar ofantliga summor peningar, kaos i trafik och lokaltrafik, men lite häftigt är det trots allt.
Bara hela grejen med Obamas konvoj, bilar som flygs in från staterna, personal osv osv.. Galet stort. 
Stackars den sate som mot förmodan missat detta och åker in under natten och tankar på t.ex macken innan Upplands Väsby, vilken överraskning "hen" lär få.. Man vill ju att sånt SKA hända.
 
MEN vad tror man då, kommer Obama sitta i en av de exakt lika bilarna från arlanda, eller blir det luftvägen med helikopter, ELLER kanske blir det något helt annat?
 

Regn

Ikväll var solnedgången riktigt röd. Åkte ut och tog ett par bilder. Regnade gjorde det visst också.
Kör Volvon ett par dagar nu, eftersom han bara är påställd fram till sista september så får man passa på.
 
 RSS 2.0