Moment jag skådat..


Kajorna sitter som knoppar på grenarna.


Uppsala domkyrka såg jag vid ett tillfälle då jag gick längst ån i tidigare nämnd stad.

Idag kommer jag ta mig en tripp in till Uppsala, det blir biltema (inhandla biltvättsaker) och hämta sambon från hennes arbete. Frågan är om jag ska köra 850 eller S40, alltså T5:a eller T4:a? lyxproblem sett från mina ögon ;) nej nu ska jag sluta larva mig..


Vårskor..Mina Converse börjar bli riktigt trötta så jag bestämde mig för att ett par nya skor kan man väl få till våren/sommaren. Det blev dessa Nike, gillar den stilrena designen och materialet. Det känns också kul att kunna bryta av conversen med sneakers ibland.

Såg två riktigt bra filmer i helgen som var, nya Sherlock Holmes filmen med Nomi Rapace och nya Underworld med den grymt heta Kate Beckinsale! Underhållning på hög nivå i båda filmena.

Studiovideo 2012 del 2.. [videoinlägg]Pratar lite strunt om Grammisgalan i videon.. Enda jag vill tillägga är att jag tycker Veronica Maggio är grym, resten får man tolka som man vill.

sirashfield.blogg.seRedigerad av Oscar Lindvall

Nya bilen i bruk..Nu är han i bruk, min nya Volvo 850 T5 från 94. Jag kommer köra den under sommarhalvåret. Den går bra och låter otroligt bra med sina dubbla 4" avgas. (filmklipp kommer)

Men det kommer nog ändå vara lite att jobba med på den.. det läcker olja någonstans från motorn, dock inte så att det droppar men syntes tydligt när jag bytte oljan. Motorn tickar lite vid tomgång, ventilpackning säger far min, inte så kul att byta. Men men, jag hoppas och tror ändå att den här bilen kommer gå grymt och länge till.

Kolla gärna in den på garaget.org och lägg en kommentar + röst!

Sommardäck..


                      Jag spenderade påskaftonen med att peta på bilen. Rengjorde med lite interiörmedel på instrumentpanel, framdörrar och rutor i fram. Ingen idé att göra bak då ena hunden var med.
Tvättade hela bilen och bytte till sommardäcken med 17" AEZ färlgar. Passade på att rengöra bromsoken också, rött och fint ska det vara.

Våran ena hund Cola var med mig, hon fick inte följa med Martina och Wilda till stallet för hon har lyckats göra illa ena tassen. Men det är i stort sätt läkt nu.
Hon fick ligga och titta på när jag jobba..Inspelning.. [videoinlägg]Har ju som sagt börjat spela in hemma igen. Här är en video från när jag började för nån månad sen. Tror jag ska kalla de nya låtarna "Katarakt" projektet.

Måndag i april..Idag, en måndag i april. Känns sådär lite motvillgt att gå ut till bilen som är snötäckt, skrapa rutor, frysa i ansiktet och bli röd som något bullerbybarn som vart ute och lekt i snön för länge.
Som tur är bjuds det på lunch av jobbet idag på restaurant innan jag ska hålla lite låda inför lednignsgruppen och berätta om några saker jag jobbar med.

Jag hoppas på att jag känner för att spela lite på en av gitarrerna när jag kommer hem. Kanske till och med vara så pass kreativ att man lägger några riff till en ny låt i datorn. Vi får se. En sak är säkert, tänker inte sätta min fot utomhus i onödan.RSS 2.0