Ny Bil bland annat..

Är väldigt stolt och glad över att berätta att jag skaffat mig en ny bil för ett par helger sedan. En Volvo 850 T5 från 1994. Kommer fortfarande ha kvar min T4 såklart, den "nya" Volvon kommer endast köras under sommardäckstid. Bokade tid för besikning idag och fick tid den 26 april, trevligt.

Här är den, R-paket runt om och R fälgar, med mera.
volvo 850 t5

Var och bowlade med min mor och far samt bror med tjej och min underbara sambo såklart i söndags. Har fortfarande lite värk i handled typ, men det var riktigt skoj. Far min vann, inte ovanligt även i andra tävlingar och spel som till exempel yatzy där han ofta kör I dont give a fuck kast och får 4 st 6:or eller liknande.

Här sitter förmodligen en strike!
far bowlar

I Det Digitala Garaget..

Om någon är intresserad av att läsa mer ingående om bilen min så finns den på garaget.org. Där finns bilder, fakta som till exempel prestanda osv. Kika kärna in om intresse finns. (Klicka på bilden så kommer du direkt till min bil)

min bil på garaget.org

På Vägen..

sirashfield.blogg.se

sirashfield.blogg.se

sirashfield.blogg.se

sirashfield.blogg.se

Man spenderar en hel del tid på vägen.. tur att det ibland finns något fint att se på.
(ALLA BILDER ÄR TAGNA AV MIG)


Spelar in, åter i studion..

Nu har jag börjat på ett par nya låtar. Bland annat en cover på The Prodigys låt Their Law, får se om jag släpper den.. Annars blir det trevlig metal och kanske en del oväntade grejer!

daevil music

GILLA GÄRNA MIN SIDA PÅ FACEBOOK, DAEVIL MUSIC!RSS 2.0