Imorgon är det tyst..

Tomorrow's Silence  heter bandet, det är ett litet sidoprojekt som jag och trummisen Wille grundat. Vi håller på att omstrukturera lite just nu, medlemmar med mera. MEN, vi har nu trots lite trögtid lyckats spela in en demo. Den kommer mixas och mastras nästa vecka av studiomästaren och sveriges pop-kung Jonathan Ojeda, vilket vi ser fram emot.
Det blir 4 spår med titlarna, "Dry", "A Plauge For All Of Us", "Wither Away" och superhiten "Dragonslayer".


lurar i bakgrunden..Kollade på Det Okända och såg något i bakgrunden. Titta till vänster sida om Caroline's huvud, på tavlan. Det är precis vad ni tror att det är.

I skogens alla hörn?.

Glömde ju skriva det, att jag såg på Troll Hunter och att den va grym! Alltså nu får svensk film en rejäl käftsmäll, för det finns ingen film av denna kategori och klass gjord i Sverige. -Nejmen vi kan väl göra en ny Wallander eller en "trevlig" komedi? Skärpning!  

Cherrypie..!

Roligt att faktiskt skotta fram T4'an, (snow chaos!)  Åka till bolaget (bonnterm, jag vet) och inhandla lite dricka, sen stormarknaden för lite annat. 
Ikväll blir det förmodligen först filmen Troll Hunter för att sen se serien Twin Peaks, som jag och min bättre hälft börjat kolla på. Sjukt bra serie! 

-Treflig helgedom nue
 


Before the story begins..

Vi har spenderat en jäkla massa timmar i replokalen. Sedan vidare in i studion, många timmar där. Fast det har ju inte känts som en jäkla massa timmar, snarare tvärt om. Det anser jag är positivt. Vi har arbetat med något länge nu och är snart redo att släppa det. Dela med sig av det.
Om några, eller många, inte gillar det så spelar det ingen jättestor roll.. Vi är nöjda ändå.
                                                                                                    Wall Street Carnival


Rock, skrammel och annan hård metall..

Man skulle kunna säga självklart har jag en stor passion för musik, vilket känns aningen "klyschigt". Men så är fallet, och eftersom jag utövar det i olika former så växer givetvis passionen.
Genom åren som musiker går man igenom och ser en hel del trender, senast till exempel har väl varit att kategorisera metal i så många "core"-former som möjligt. Jag säger såhär, det spelar ingen roll, bara det "flyter din båt"..

Trevliga band enligt mig:

AVENGED SEVENFOLD
ALL SHALL PERISH
METALLICA
BEHEMOTH
OPETH

Finns så otroligt många bra band, listan kan bli lång.

 I hope It's worth it, what's left behind me.. foREVer


Passerar tid..

Nu har all inspelning gjorts på vad som förmodligen kommer bli en EP. Jag har sjungit in det sista för någon dag sen. Så nu återstår efterarbetet som mixning och mastering, ska leverera lite mer info och smakprov när det passar sig.

Men nu är det bara att bita ihop och göra en standardvecka sen ta helg.
RSS 2.0