Byte av bakdiffsolja

Bytte oljan i bakdiffen här om dagen. Tömpluggen satt som ett berg såklart men fick ur den, kan ju säga att jag har träningsvärk i armarna pga av det, haha. 
 
Bytte till Red Line 80w140 olja med LS tillsattser, of course. Köptes på Mekonomen i Norrtälje.
 
 
Gott nytt år då!

Streetrace i Norrtälje

Under 2014 kan det bli klart, äntligen, för streetrace i Norrtälje igen.
 
Nyhet från NSRF - Norrtälje Streetrace Förening:
2013-12-15: Positivt besked från Norrtälje Kommun:
Det har varit en långdragen och segt bygglovsförfarande för Norrtälje Kommun med att finna tillstånd för det nya industriområdet söder om flygplatsen vid Görla, nya området blir vid Mellingeholm/Sika med många nya industritomter. Nu har kommunen fått klart med allt i stort för byggstarten, där tillståndet fastnade var bland annat länsstyrelsen men nu är det löst. Planen som den ser ut nu enligt Kjell Jansson är byggstart våren 2014 och med det kommer den vägen som är planerad för Streetrace byggas tidigt, och med det Streetrace kommer ev tillbaka till Norrtälje 2014 om allt går enligt planen och alla detaljer ramlar på plats vill säga.
 
Nu hoppas man på att detta också går som det är sagt från kommunsidan, håll tummarna.
 
(Bilden är tagen på Mantorp av mig, David Kindberg)
 

Vinterbil

Kan detta va den bästa vinterbilen? Tro fan de ta mig tusan.


beställning

Har gjort lite beställningar på Ebay, lite smågrejer. Alltid kul när det väl ligger i lådan sen. Det brukar ju ta sin lilla tid när det skickas från Kina, som det oftast gör, men inte alltid.
 Ledlampor till Subban, innerbelysning.
 Adapter till min nya HKS dumpventil, också till Imprezan.
haha, ficklampa med 1800lm (andra billiga brukar ligga på ca 30lm så..), galet jävla stark ska den vara! 80:- bara, va tvungen att beställa och se. Nu är det ju så mörkt ute så varför inte.
 Monster-badbyxor till Teneriffaresan vi ska på i januari!
 T10 ledlampor, bra att ha bara.
 8000k xenon-kit till Imprezan, till halvljusen bara. Valde 8000k för att få mer blått ljus. Har redan fått hem ett 6000k-kit som ska installeras på tjejens 850, kommer bli snyggt.
 
Ebay är ju fucking fantastic, så är det bara.
 

mot..

..eller besiktning som det heter i Sverige. Har besiktat Imprezan idag, gick kanon med blankt papper, såklart ;)
Satte i ljuddämparen för säkerhets skull, har bara hört talas om att dom skulle mäta dB men aldrig vart med om det själv. Volvon låter rätt friskt den me, och dom har aldrig klagat.. Men men, Imprezan är snäppet värre i ljud så orkade inte chansa. 
 
Beställde filmen Highway II idag också. Den släpps 14:e december så väntar med spänning. Det är samma gäng som gjort Ghostrider -666 What the f**k, så den kan ju inte bli annat än underhållande!
 
Första riktiga snön föll idag när jag var på jobbet, riktigt stora flingor med. Men nu regnar det och blasket är väl ett faktum. Får se om det kommer mer imorgon som lovat..!
 
 

Kärlek


Trodde aldrig jag skulle ha två så fina bilar i mitt liv. Allt är möjligt bara man vill tillräckligt mycket och ger sig fan på det.

Tillbakablick, somras

Hittade ett par bilder från i somras från Nifsta bilträff, mycket trevligt. Bilderna är tagna av Patrik Lindqvist Karlsson på jplphoto.se
Känns ju inte helt fel med sommar, även om man längtar lite till snön så man får leka lite med bilen.
Prognosen "varnar" för 30cm snö till helgen, kan ju vara något :) 
 
(bilderna är upplagda med tillåtelse från fotografen)
 

Rip Paul Walker

 
Vill med detta inlägg hedra Paul Walker som lämnat oss allt för tidigt. 
 
Vidrig som mänskligheten är så har det redan börjat spridas bilder och videos med fake-innehåll osv, bland andra en bild där man ska tro att det är Paul's uppskurna ansikte, men vilket det inte är. Samt ett videoklipp redigerat som att Paul fortfarande skulle leva och att det skulle var någon annan som dött. Jag antar att personer som lägger upp sånt är ute efter likes och views etc, sjukt.. 
 RSS 2.0