skyhigh..

Igår när jag åkte hem från arbetet så var himlen helt galen. Riktigt svårt att låta bli att titta. Idiotisk som man är försöker man fånga det på bild, vilket inte brukar gå helt bra. Men såhär såg det ut från en iPhone 4's synvinkel.
 
 
IDAG, ska jag åka till Mörby och repa med grapparna. Vi ska repa ett par Kataraktlåtar tänkte vi, spännande.
Dagen till ära så rockar man Dia Psalma t-shirt, jooråsåatte!
 

FuF

Fucked up Friday.. nej då, inget sånt alls faktiskt, ville bara slänga dit en klatschig rubrik som alla "coola" instagram-inlägg har. Alla dagar har frääna förkortningar osv etc mm. 
 
Skönt som faen med fredag iaf, hade kort jobbdag vilket kändes mycket passande. Såg faktiskt lite snöflingor på vägen hem, typ mikroskopiska men ändå, i've seen them, with my own got damn eyes..! 
Vad hittar man på nu då? Hundarna har fått vart hemma eftersom jag inte jobbade så länge som sagt, så dom har ju vart ute på promenad och haft galet kul, eller något.
Men jag tror jag ska spela lite LEFT 4 DEAD 2 för o'l times sake. Kan va rätt skönt och avslappnande. Frågan är om det blir en Norrlands till det eller om man väntar tills ikväll..?
 
Appropå (fult ord), L4D så har jag ett nytt nickname på Steam, kan ju tillägga att det är rätt fint, BadBadgerKing fick det bli :D
(testar att bild-googla)...
Resultatet.
 
Steam profilepic: 
Ville att det skulle se ut lite som dom andra figurerna i L4D, får se om det blev så eller ej då.
Hmm, man kanske skulle byta ut mitt ansikte till den arga grävlingen? (food 4 thought)
 
Jaja, fredagen tågar vidare, hoppas alla helgdyrkare får en trevlig en. Förresten, fastna igår i massa klipp från runt om i världen ang de så kallade "strange sounds" som folk verkar hört. Kolla in det om du intresserar dig av naturfenomen och liknande. Sjukt spännande om det inte bara är massa fakevideos som flyter runt..
Sen kollade jag en hel del om HAARP, vädermanipulations-stationerna som dykt upp lite här och var i världen, även i Sverige, döndöndöhh!
 

Kallt...


...men ingen snö.

Ny video - Volvo T5

 
Hittade några klipp igår på datorn, så jag slände ihop en kort liten film. Filmade lite tunnelåk i norra Stockholm i somras med Volvon. Såå fint ljud han ger ifrån sig.
Tyvärr så går man i tankarna att sälja till våren.. vill verkligen inte, men ibland sätter ekonomin stopp, eller ibland, oftast!
Så vill man ha en av Sveriges finare 850, så pratar man med mig.

Skivsläpp


Nu är nya skivan med Katarakt släppt och ute i digitala etern! Jag har jobbat med den över 1 år, helt nöjd blir man aldrig men jag känner mig i alla fall stolt över hur det blev i slutändan. Stort tack till Jonathan Ojeda på Break The Norm som hjälpt till med mastering och lite pre-master-mix. Även stort tack till min underbara sambo Martina som ställt upp som modell till albumomslaget!
 
Klicka på bilden så kommer du direkt till Spotify i ett nytt fönster!

imorgon

Imorgon blir det Avenged Sevenfold live på Hovet. Ska bli grymt kul!
Detta blir tredje gången jag ser dom.
 
 

Photo of the week

Min bild då jag precis vaxat bilen hamnade på "Photo of the week" på Meguiars USA's instagram. Tackar för det!
 
 

Farbror blå..

Igår när jag åkte till jobbet fick jag farbror blå i hasorna. Dom stod vid vägen redo att åka efter fartsyndare och andra lagbrytare antar jag. Dom stod mitt emot en stopp-korsning, och jag som körde utan regskylt i fram (fast har den i rutan lite halvtaffligt), måste sett lite skumt ut. Så direkt när jag svängt ut la dom sig bakom mig, MEN, efter typ 100 meter sakta dom in och vände :)
 
Sen lite senare på vägen körde dom om mig i hög fart. Jaja sjukt ointressant historia men det är väl den vardagsspänningen man får till och från arbetet antar jag. 
 
Bilderna kommer från min dash cam.
 
Funderar nästan på om man skulle ha en i bak oxå, för skojs skull. Typ sätta en kamera vid regskylten och köra nån skärm vid stereon. Finns ju en del wireless kameror på ebay, dock svårt att hitta som man kan spela in med, oftast bara backkameror utan minneskort.. Senare projekt det.

Bra resultat är kul..

Här kommer fler bilder efter vaxningen igår.
 
 
Det är väl det här man kallar "mirror-like finish"? :) 
 

Waaax

Vaxade precis bilen min. Bra inför vintern. Skulle vilja lackförsegla också men har inget hemma. 

Happy friday!RSS 2.0