Uppsala

Var me subban o hämta käringen i Uppsala igår.. Nä fan va tråkigt skämt! Skämes ta mig tusan!


Cage

En Corona och Con Air botar nog det lilla man har kvar av förkylningen.. Nja kanske inte men det känns iaf bra.


trist

Är sjuk idag, trist som fan.. men jag har tagit det lugnt framför youtube ett tag och kollat in massa klipp från MetallicaTV, rätt kul. Först får man se när dom repar eller soundcheckar inför konsert, sen är det 1 eller 2 låtar från själva konserten.
 
Martina har fått sin nya bil nu, vi bytte hennes V40 mot en 850 som kan dra mer. En GLT med 170hk. Passar henne bättre eftersom hon måste dra tunga hästsläp.
En svart 850 sedan, snygg men vi ska fixa lite som lackning av lister + stänkskydd osv. Hittar jag en R-front så åker den på också ;)
 
Har beställt lite fler saker till Impreza, krängningshämmare till bakvagnen, tänkte att det är lika bra att byta dom när man ändå ska byta bussningar. Sen slängde jag med led-lampor till regskyltslyset med, tjusigt.
Så nu vill jag bara ha allt så jag kan börja fixa! Beställningen från England är fortfarande i "prossesing"stadiet tyvärr... :/
Kan bli utställning av bilen om ca 2 veckor, vill ha allt klart då! mer om det senare..

Skivor anlänt

Idag anlände mina nya skivor till Imprezan. RS-skivor såklart!
Har även skickat en beställning me Powerflex-bussningar till bakvagnen :)


Midsommarhelgen 2013

MIDSOMMAR:
 
Firade traditionsenlig midsommar i Abrahamsby med god mat och allt där till. Senare på kvällen vart det över till Johansson/Oscarssons residens för trevligheter, tackar och bockar mycket trevligt!
 
Avfärd, bilarna står uppradade.
 
Sillunch, Martina och mor min.
 
Wilda sliter loss dekoren, gott! 
 
MIDSOMMARDAGEN:
 
Jag körde lite fix med Subarun på midsommardagen, det blev olje+filterbyte och vaxning. 
Väntar på min andra beställning som borde komma i veckan med skivor, belägg, avgas, luftfilter, tändstift och stänkskydd. Så förhoppningsvis kan man fixa det i helgen som kommer!
 
Vax på, Meguiars Tech Wax 2,0.
 
Vax av.
 
 
Självklart blev det ett par sådana också... 
 

Jun. 21, 2013


Tips - Pallecco

Måste bara tipsa om ett band som precis släppt sin första fullängdsskiva, Pallecco.
Pallecco gör fantastisk instrumental musik, går inte att beskriva, man måste lyssna!
 
Hemsida: http://www.pallecco.com/
 
 
 

I söndags

Bild från Sillekrog, sista stoppet innan vi kom hem med bilen.


Beställt

Har beställt lite trevliga grejer till Imprezan nu! Tänkte att jag skulle göra en liten service på den sååå då har jag beställt: HKS oljefilter, Castrol olja, HKS luftfilter, NGK iridium tändstift samt Red stuff bromsbelägg.
Sen så blir det nytt avgas, eller bara sista delen, 3" Afterburner Raptor med 5" pipa. Ska nog bli fint och låta brutalt.
Blev även stänkskydd med i beställningen, svarta med rosa STi-text. Fun times!

Avgaset: (bild från Scoobyworld)
 

STI

Den blev min till slut, den svarta Imprezan, WRX STI med årsmodell 2005. Precis den jag velat ha väldigt länge nu.
Har aldrig kört något liknande, vilken bil!

...!


nu så

Nu på söndag ska jag åka och kolla på vad som förhoppningsvis blir min nya bil. Känns skitkul och spännande! 
Det känns väldigt bra och jag har blivit kanonbra bemött av säljaren. Det är ju väldigt viktigt hur känslan är och jag tycker det verkar mycket positivt :) Mer om det senare då.
 
GREENSCREEN:
Idag har jag också provat på att använda greenscreen och redigerat lite. Har en tanke om att jag ska göra en musikvideo så fort skivan är färdigmastrad. Testade bara väldigt simpelt utan ljussättning och annat för att se hur det kan bli. Tror det kan bli riktigt coolt med lite arbete!
 
Här är ett "screenshot" från filmsekvensen:
 

solens nedgång

Här om dagen i stallet.
(oredigerade bilder, förutom första som är från instagram, tagna med vanlig iPhone4)
 
 

Kolla

Gör som säkert många andra o kollar på fotbollen, Vm-kval Sverige mot Färöarna. Borde ju bli en enkel vinst. Vore ju kul om det kunde bli VM nästa år. Jag ser inte på fotboll annars, men när Sverige spelar så är det kul. Så ett VM är ju lite av en trevlig händelse då man kan umgås, dricka lite alkoholhaltig dryck och kolla boll :)


Lite bilder

Här kommer lite bilder från föregående vecka och helg.


Ingen Ac

Snabb update. Var och skulle byta Martinas bil idag, då visade det sig att ac'n slutat funka i den vi ska ha. Så dom på firman skulle fixa det så får vi se nästa vecka om det löst sig.


F-F-F-friday

Fredag med sol och värme, skönt. Ikväll är det ju en viktig fotbollsmatch, Sverige - Österike. Blir spännande att kolla in. 
Imorgon ska vi förhoppningsvis byta Martinas bil till den svarta 850'n, hoppas på en bra deal annars struntar vi i det.
Nästa vecka kan det bli så att jag köper Imprezan, än så länge ser det ljust ut. Galet spännande!
 
Idag har jag faktiskt mastrat en del av skivan, bara 1 låt kvar hör och häpna! Sen ska jag sätta låt-ordning på skivan, börjar lite smått nu, så måste jag namnge låtarna också.. kan vara bra. 
Komma på och fixa ett bra omslag, har massa idéer men svåra att genomföra. Känner att jag måste bli klar nu, så jag kan släppa projektet och gå vidare till nya.
 

Nationaldagen


Ny(a)bilar på g

Liten snabb update. Vi har varit och kollat på 850'n till sambon min, verkar som att det blir ett byte där så hon får en bil som orkar dra lite. Alltså en svart 850 glt från 97, kan bli fin om man putsar och fixar lite, kanske lackar lister, stänkskydd osv :)
Jag håller på att leta Impreza fortfarande, hade en på gång men den hann säljas. Alla som varit intressanta har funnits eller finns en sån jäkla lång bit bort.. alltid runt 50 mil.
 
Nu är det 2 st som är intressanta, en WRX 2005 och en STI 2005 som är lite dyrare men en grym bil.. galet svårt är det iaf att bestämma sig.
 RSS 2.0