Barkarby13

Blev inte många bilder från träffen i Barkarby igår, blev mörkt så fort. Men här är några från ankomsten till parkeringen, avgången gick från Rimbo.
 
 
Glada Martina fick va me på en bild me ;)

Bilträff på lördag

Nu på lördag är det dags för Stockholms största bilträff i Barkarby. Blir ett besök där.
SÅ tills dess ska det inhandlas, ledlampor till regskylten och backljusen. Sen tänkte jag skaffa en Meguiars ultimate quick detailer eftersom jag vaxat bilen.
 

Aningen trött

Idag är en såndär dag, en vanlig dag. Man tar sig igenom jobbet med rutin, aningen trött, tar kanske en kaffe för mycket så det känns lite i magen.
En helt vanlig dag, som vi behöver för att dom där andra dagarna som känns speciella faktiskt känns just, speciella.
 

Wax on, wax off

Igår vaxade jag bilen, första gången jag vaxar trot eller ej. Det tog ju sin lilla tid med förtvätt, torkning, rengöringslera på vissa ställen och sen vax till slut.
Men jag gillar ju att vårda och fixa med bilen så det va bara schysst. Fint väder var det också, fick hitta lite skugga bara till bilen när jag vaxade.
 
Jag körde för hand, köpte Meguiars skum"applicator pads" vilket funka kanon. Så använde jag Sonax mikrofiberduk till att polera bort vaxet.
 
Nästa projekt blir att polera sambons V40 med maskin, blir intressant. Mer om det sen.
 
Här är lite bilder från vaxningen.
Förtvättad och torkad innan vaxning.
 
 
Resultatet:
 
 

Mixar

Ja nu mixar jag för fullt. Det tar aldrig slut, känns det som. Jag har nu fått hjälp av studiomogulen och metalmannen Björn Sundling, som gett mig tips & pointerns. Det är guld värt!
Med hans hjälp så har jag kommit en längre bit på vägen, och det börjar kännas möjligt att få det klart på egen hand. Men det är inte lätt.. 
 

Cops..

Ja för tusan.. Typ frisk nu då. Alltså jäklar va man har sett mycke skit på tv när man ligger sjuk. Har vart så sänkt att jag inte orkat kolla film, inte orkat koncentrera mig.
Men så är det inget vettigt att se på dagarna, har nog sett 3 olika "cops" program, och typ trafikpoliserna hit o dit. Gärna med en speaker voice som säger, -he thought he was outrunning the law, but instead he ran straight in to a life in prison... Bladudu flanaganana..

Ja ja, imorgon tänkte jag ta tag i att spela in sista låten till min skiva, det är endast lite sång kvar sen är det klart. Då är det inte långt kvar till släpp, vilket blir kul!
Jag börjar bli rätt nöjd med ljudbilden nu efter massa mix.. Näääääääää, ljudbildn'.


Sjuk..

Har vart galet sjuk nu ca en 1 vecka, jävla influensa.. nu äntligen börjar man bli som vanligt igen.
Har nog gått ner ett par kilo och helt slut i kroppen.
Får återkomma med lite skojjigare inlägg snart.
 

Video från Elmia..

Här är en video av Quantic Productions från Bilsportmässan på Elmia med lite musik från Wall Street Carnival i.
Stort tack till Johan på Quantic P som gjort videon och använder sig av våran musik!
  

Lera..

Ska bli intressant att testa, nu ska det bli riktigt rent.
Får återkomma med resultat när jag hinner köra en ordentlig tvätt osv.


Motor..

Ikväll är det premiär för nya svenska motorprogrammet "Motor" på kanal 9. Det ska bli intressant och förhoppningsvis bra. Eftersom jag är ett stort Top Gear-fan så har man ju rätt så höga förväntningar, inte för att jag vill att det ska likna top gear, men gärna att det har liknande kvalité.

Bra att det kommer ett svenskt motorprogram eftersom intresset är stort i landet vårt, men inte så uppmärksammat ändå.. Kl 22.00 på 9:an, spännande.


Viktigt..

Det är väldigt viktigt att parkera så långt ifrån andra bilar/bilister när man är och handlar. Folk är så sjukt orädda om andras bilar, för att inte säga klumpiga, kanske rent av blåsta ibland..!

Jag tänker i alla fall fortsätta ställa mig långt bort, går gärna en extra bit om det är så.


Första vårturen med 850'n..

Nu har jag åkt första turen med 850'n, fan va den går, så galet..! Jag hade hunnit glömma hur bra den verkligen går. Ena bakbromsen låg på lite första biten, men efter ett stopp och lite ryck i handbromsen så släppte den. 
Spolarvätskan vill inte komma ut men det är ju inget direkt problem, fixar det sen. 
 
Känns sjukt kul i alla fall att den är ute igen! Mer vår nu:)
 RSS 2.0