Rally, 29 september 2012..

Igår var jag med far min på Rally. Åkte med i kartläsarstolen, riktigt kul. Blir ju nån slags skräckfylld förtjusning antar jag. För att åka 120 kmh på en liten smal grusväg är ju inte direkt något man gör i vanliga fall, inte jag iaf. Så ser man alla träd, stenar och annat man kan köra in i om man åker av. Men man släpper det ganska snabbt, så helt plötsligt går man in i "tävlingsmode" och vill att det ska gå fort och bra.
 
Rallysprinten arrangerades av MK Rimo, och vi var samlade vid Rö Motorstadion. Sen åkte man en transportsträcka till en väg mellan Finsta och Malsta ungefär. Kommer inte ihåg vad det hette.. Där va själva sträckan man körde.
 
Min far, Ove Kindberg, som har kört rally ett tag nu är grym. Vi hamna på 7:e plats i klassen vi tävla i. Så typ i mitten, vilket jag tycker är bra.
Han kör en Opel med ca 90 hk och pressar den rätt fullt ut.
 

Kallsing..

Inte mycket att säga om dagen. Köpte ett 2-pack med Björn Borgkalsonger, trevligt.
Ikväll blire till att se sista Breaking News med Filip & Fredrik för säsongen. Imorgon är det fredag, då får man gå till Systemet och köpa en påse me helggott! ;)
 
Ännu en lite äldre bild..

WSC musik i video..

Landracing har precis släppt deras video från Eskilstuna Shootout #3 som hölls den 23 september. Shootout är en laglig form av ett klassiskt streetrace. I videon valde dom att använda vår musik i Wall Street Carnival, vilket är grymt kul!
Så kolla i en fet video och lyssna in vår musik på samma gång ;)
 
 
 
Vill du se mer gå in på Landracing.se

(cheap)Monday..

 
Måndag.. jäklar va trött jag blev när jag kom hem. Klassisk arbetarmåndag i guess.
Hitta en del bilder på mig, haha, vissa är gamla så skratta inte. Eller gör det om det känns bättre!
 

Söndag..

Söndag idag, halvsegt.. Måste ta och göra  något. Har mixat lite på mina låtar jag håller på med. Men svårt att göra mer då jag inte har spelat in tillräckligt med sång. Har väl ca 7 låtar kvar där text måste skrivas och sång sättas.
Laddar upp några bilder då. En från i fredags när vi såg på Night of Queen vilket var sjukt bra. Johan Boding är ju grym och bandet med körer helt fantastiskt.
 

 
Vår hund Wilda hittade ett "litet" ben i skogen när vi plocka svamp ;)
 
 

Bromsok..

 
Har målat ett bromsok jag köpt som ska bytas på S40'n. Höger bak närmre bestämt.
Det var guldfärgat från början men det går ju inte. Rött ska det va.

Mår lite illa..

Reprisen av Körslaget gick igång, i bakgrunden av mitt surfande. Tänkte, -vafan är det som börjar nu, låter illa.. 
Tittade snabbt på TV'n.. Tror jag kräktes lite inombords.. hemskt :'(

Movie time..

 
Min S40 nu med Steg 3 från BSR.

Night of Queen ikväll..

Ikväll bär det av mot Södertälje för att se Johan Bodings Night of Queen uppsättning. Har varit och sett deras förra föreställning A Night At The Opera två gånger, så detta blir nog grymt.
 
Vill du veta mer? www.nightofqueen.se

Guitarwiskers..

På arbetet mitt.


Kl 18:11..

Äntligen har jag kommit hem, tog fan 2 timmar att ta sig hem bara för alla köer! Förstår inte hur folk står ut varje dag i den skiten, helt sjukt. Sen stackars bilen, tomgång, 1:an gas, broms koppla, aahhrg!..

Men men, är väldigt nöjd med bilen iaf, har tyvärr varit blött hela vägen hem så det släpper så fort man gasar. Men lyckades hitta en nästan torr plats och det kändes riktigt bra.
Får tacka Oliver på Bsr för ett bra jobb!


Kl 14:45..

Sitter nu på Coop i Västberga. Dricker en vitamin well care och läst Aftonbladet. Är rätt trött nu känner jag, har stegräknartävling på jobbet så vet att jag gått ca 15.000 steg hittills.
Hoppas för Guds skull att jag slipper köer hem, satt i dom in hit och det var inte kul kan jag lova..


Kl 12:40..

Stannar till och äter på taco bar. Har varit sjysst väder ändå tills nu. Nu regnar det skulle man kunna säga.
Sthlm är märkligt, folk måste ju fika för jämnan här. Nu låter jag som nån utböling, men är ju faktiskt uppväxt här, i alla fall till en början. Men bara för det behöver man ju inte förstå livsstilen som folk verkar ha.
Gamla stan är fin i alla fall :)


Kl 09:40..

Har nu lämnat bilen på Bsr. Trevligt bemötande vilket gillas. Nu sitter jag på McDonalds och dricker kaffe och juice, läst Metro.
För att driva tid så tänkte jag leta upp en äcklig tunnelbana och ta mig till typ Gamla Stan och gå runt, lite hederlig flanering.
To be continued..


Spännande morgondag..

Imorgon åker jag till Bsr Sthlm för att installera Steg 3 på S40'n. Blir väldigt spännande. Körde en tvätt med underspolning idag efter jobbet, så nu vill jag inte veta av nåt jävla regn imorn!


Fotografering..


Stall..

Dags för lite fotografering av Tina med häst. Då måste ju tretornstövlarna på förstås.


Skatevideos..

Här kommer en liten "lookback" på ett par gamla skatevideos som jag är med i och gjort.
Helt ointressant för vissa och kanske sköj för andra.
 
 
 
 
 
 
Finns fler, bara att kolla Youtubekanalen om man orkar.

Steg 3..

Idag fick jag samtal från BSR att alla grejer till min s40 har kommit. Så på tisdag beger jag mig till Västberga för en uppgradering till Steg 3 på s40'n. Ska bli mycket spännande! Enligt beräkningar kommer hästkrafterna hamna på ca 260, trevligt.
 
Kan till och komma en liten film när allt är klart! Får se..

S40'n me..

Min S40 T4 hamnade också på VPARTS sida för styling, riktigt kul! :)
Sen är min en Fas2 och bilden hamna vid Fas1, men dom kanske ändrar, får se.
 
Direktlänk till sidan, klicka här!

850'n på vparts hemsida..

Min 850 är med som presentationsbild för VPARTS del för 850 styling på deras hemsida. Är mycket glad över det!
Så gå in på www.vparts.se och kolla!
 
Direktlänk till stylingsidan: http://www.vparts.se/volvo-850/styling.html

Nya bilder på S40'n..

Tog tillfället i akt med feberkänsla i kroppen att tvätta bilen noggrant för att sen fota den. Vill ha lite nya fräscha bilder efter det man fixat på den under sommaren.
Men nu mår jag bättre, får ta en Jägershot för att va på den säkra sidan senare..!
 
Saker jag gjort på bilen under sommaren är:
-sänkfjädrar 30mm runtom från H&R
-sportbromsskivor i fram
-lackat kjolarna
-monterat stänkskydd + lackat dom
-svarttonat sidolysena
-LED till dimljus 6000k
-blåa parkeringsljuslampor
-bytt trasigt blinkerglas (höger)
-LEDlampa till pedallyset, starkt vitt ljus
-mattor från BSR med loggan på
-ny nummerskylt i fram
-nummerskyltshållare från BSR, fram
-älgferrarimärken i silver
-lackat om grillen, mattsvart
 
That's it tror jag..

Repan..

Repade i tisdags, det var mycket trevligt. Vi spelade förutom ett par egna låtar Metallicas Fuel, Orion och Wherever I May Roam, skoj :)
Sen även en ny egen låt som heter, My Body Says No! En opassande titel till en opassande låt ;)
 

Bröderna S.

Älgferrari..

Tidigare skrev jag att jag ställt av 850'n och på med S40'n. T4'n går riktigt bra, den känns väldigt pigg och väldigt stabil. Har satt på en sänkningssats från H&R som sänker bilen med 30mm, och måste säga att det gjort en stor skillnad. Så ser det bra ut också.
Det som ska fixas nu är ena bromsoket och nya skivor i bak. Sen blir det nog en tripp till BSR för en uppgradering av chippet och en downpipe + sportkatalysator, alltså STEG 3.
 


:´(

Gothtown..

Var som tidigare sagt i Uppsala och såg The Expendebles 2 med Martina, helt underbar film för övrigt. Vi gick ett varv runt Domkyrkan, riktigt häftig kyrka och gigantisk. Gillar de gotiska inslagen på kyrkan som till exempel det svarta tornet med "djävulshundar" runtom ;)
 

Vi käkade även på Bullitt där de absolut godaste hamburgarna finns. Har inte ätit någon burgare som slår dom. Rekomenderar starkt!

Eating Crayfish..

För nån helg sen så åt vi kräftor hos mina föräldrar. Mor min gick all in och köpte dyra havskräftor, förra året vi åt så var det asgott men tyvärr så var dom här inte alls bra. Mjöliga och smaklösa, tråkigt.. Köptes på Flygfyren i Norrtälje.
 
De småländska kräftorna va goda, även de vanliga kinesiska.
 
Glada systrar :)

Lady Gaga..

Var som sagt och såg Lady Gaga på Globen med mor min. Fick biljetten när jag fyllde år i somras. Det var mycket bra och Lady Gaga är en grym artist och väldigt begåvad, går inte att jämföra med Madonna som vissa gör, långt långt ifrån.
Lady Gaga kan på riktigt, skriver låtar, sjunger bra. Madonna skriver inga låtar, ingen vidare sångerska.. Så sluta jämföra people.
 
Här kommer lite bilder, inte de bästa men men.
 

The Darkness var förband, vet inte riktigt men va väl helt ok.
 

Lastbilarna utanför, helt galet. Då va detta inte alla heller. Svårt att fatta hur står produktion det är egentligen. Häftigt. Kanske dags att skaffa lite "stageshow" till egna bandet hehe?

Bra där..

Filmen va grym, sån jäkla nostalgi med alla hjältar. Servicen på Bullitt blev bättre, som tur var. Värsta jag vet är när folk jobbar med service yrken och saknar servicemind. Det är bara att fakele, i dont care, va bara trevlig got dammit.


Actiongubbs..

Snart blir det The Expendebles med Tina. Först ska vi bara avnjuta en Bullittburgare, grymt god men idag tyvärr dålig service.. Cheer up förfan lixom.


Av/påställd..

Nu har jag ställt av 850'n, är sjukt fånigt men känns lite sorgligt att inte köra den igen för än nästa år.
Har då ställt på s40'n som jag fixat en del me vilket är kul, men bromsoken bråkar så det blir nog byte av dom innan man kan njuta fullt ut.
Mer bilder kommer på s40'n så fort jag tagit nya.
Kommer även lite bilder från Lady Gaga-konserten sen hehe ;)








RSS 2.0