Friday the..

Idag ser det inte ut som på bilden. Regn och åter regn.. Ikväll blir det Lady Gaga med mor min på Globen.


Ut på lande..

Sköna grejer man kan få syn på här ute på "landet".
Även fast man bor ca 50 min från sthlms stadskärna anser nog många att Rånäs är en riktigt bondhåla, kanske är just därför man trivs..?


Jävla stor..

Rekordstor gurka? Stor är den iaf!


Mhmm..

 
OBS! Sjukt ointressant och onödig info: Jag tänkte diska nu, om det är ok alltså? Sen ska jag laga mat. Tänkte att jag skulle laga en såkallad Flying Fearsome Jacob.. så blir det.

Några dagar till..

Känns trist men så är det. Kommer köra 850'n augusti ut sen byter jag till S40'n. Ska bli kul att köra den igen då jag fixat massa grejer på den, bland annat nya sportfjädrar med 30mm sänkning! Bilder kommer.
850'n är en grym bil, har vart riktigt sjysst att köra den i sommar, trots dålig nästan ickebefintlig AC ;)
 

Tillbaka i verkligheten..

Nu har jag börjat jobba igen. Snart har första veckan gått, skönt med helg. Det är sjukt hur trött man blir så fort man börjar jobba, och hur jobbigt det är att gå upp på morgonen jämnfört med när man är ledig. Jag gick upp tidigare när jag va ledig än nu så.. Missförstå mig inte, jag älskar mitt jobb, men trött blir man. Svårt att få någon som helst ork när man kommer hem för att göra saker. Man sätter sig vid TV'n och bläddrar kanaler med bara en massa skitprogram som jag inte förstår ens visas.
Under semstern kollade jag inte på "vanliga" TV-program alls, satte på OS på morgonen och sen va det på hela dagen, om jag var hemma vill säga. Grymt skönt att bara ha på, och sen kolla om det var något intressant. Då är jag inte en som gillar att kolla sport, om det inte är Sverige som spelar fotboll, då kollar jag. Kul va det med OS helt enkelt.
 
Vad är det på TV nu? Jo det är Dr Phil som pratar med en mamma som har en sjukligt fet unge, han säger: - You're not a bad mother, you're not!
Eh.. jo!
 
Lite bilder från semestern.

Har fixat en del med T4'an som sagt, här är de nya sportskivorna. Mer om det senare.
 
Bilden tog jag idag när jag åkte hem från jobbet.
 
Nu vill datorn starta om sig för uppdatering...

Wax & Polish..

Martina lämnade in sin V40 på polering och vaxning för ett par veckor sedan. Det blev bra, fick bort repor och oxideringar. Jobbet gjordes av A-klass Bilvård i Uppsala.
 

Lika Som..

Yubaba från Spirited Away och Sarah Dawn Finer
 
 

Näst sista dagen..

Idag är det lördag, min näst sista semsterdag.. Känns ju sådär men har varit grymt skönt att vara ledig. Man ska inte deppa!
Idag har jag faktiskt lyckats byta fäder och bromsskiva på T4:an, tar andra sidan imorgon. Blir riktigt bra.
Har även monterat på stänskydden och kjolarna som jag lackat, blev också mycket bra. Bilder kommer såklart.
 
Var även en sväng in till Uppsala för ovanligehetens skull ;) Hämtade Martina från hennes jobb, en sväng på Biltema och BK (burger king). mm double cheese..
 
I torsdags repade vi med bandet, det var mycket trevligt. Vi spelade Metallicas Fuel, de va skoj!
Bassisten Björn hjälpte mig även med att mixa trummor till mina egna låtar, han är the king shit på sånt! Kommer bli mycket bra.

Bilsport Action Meet - Mantorp Park..

Var på Action Meet igår på Mantorp Park. Massa fina, galna och sjyssta bilar, och bra väder. Jag fotade lite så här kommer ett gäng bilder!
 

Fixin' it..

Idag har jag fixat med T4:an. Bytte ut ena trasiga blinkerglaset, båda två små-sidoblinkers till ett par med svart botten. Bytte ut pedallampan till en "vit" LEDlampa och bytte även ut dimljusen till starkare LEDlampor med bättre Zenonlook.
Ni som bytt dimljus på en S40 vet att det är lite pul, som att ta bort skyddsplastdelen under fronten. Men det gick fin fint.
På bilden med fronten syns även den nylackade grillen och nya blå/gröna parkeringsljus.
(ferrariälgarna är inte ditsatta än, blir sista saken)
 

Parken Zoo..

Igår va jag och Martina på Parken Zoo i Eskilstuna. Det är trevligt att gå runt och kolla lite djur. Sjysst väder och lagom biltur. Det blev varsin Double CheeseBK me.
 
 RSS 2.0