Idagen lördagen..

Idag är det lördag. Har suttit och mixat en del med låtarna igen, och nu börjar det kanske ordna upp sig. Fick för ett tag en lyssna på några av låtarna i en riktig studio med 22.000kr-monitorer, and I must say, det lät skit.. eller bajs! Det som var mest irriterande va nog diskanten som gjorde så att öronen blödde. Nej men nästan. (mina låtar alltså, inte monitorerna)
MEN efter att fått lyssna lite på vad som behövdes korrigeras så har jag nu tagit tag i dom problemen, tror jag lyckades någorlunda. Men svårt att veta i mina skitlurar.Snart rullar jag iväg till Uppsala för att möta min respektive. Blir lite shopping, kanske IKEA, kommer avlida om det är mycket folk..
Får passa på att njuta av att köra på torr asfalt med bilen min. Är väl snart slut med det.. Blir till o gasa lite extra kanske..?Ny mobil..

Har nu skaffat mig en ny mobil efter nästan 3 år med en Sony Ericsson W715i. Den har funkat hur bra som helst, inte för än nu som den börjat strula, men bara lite.

Så blev till att fixa ny, det blidde en Iphone4. Har tidigare sagt att jag inte ska skaffa Iphone, eller någon ny android eller så. Men nu blev det så i alla fall. Är väldigt nöjd, den känns mycket bra och stabil.. så alla haters and trolls, step the fuck aside. (som sagt, även jag var tidigare skeptiker..)


iphone 4 unbox

Filmtips - Religulous..

En dokumentär alla ska se. Den handlar om religion. Ifrågasätter, dumförklarar och visar den sanna sidan av religionen som finns runt om i världen. Helt fantastisk, SE DEN!!Den är grymt rolig också, du kommer garanterat skratta. (om humor finnes i din själlösa kropp;)

Gig på lördag..

wall street carnival

Nu på lördag den 22 oktober så spelar jag med mitt band WALL STREET CARNIVAL på Bourbon St i Norrtälje som är en rockklubb. Inträdet är gratis och det är 18 årsgräns.

Så, vi i bandet hoppas på att det kommer mycket folk och att det blir en trevlig kväll med massa rock/metal och en & annan alkoholhaltig dryck!

Vill du lyssna på bandet se "länkar".  


Blickar tillbaks..

För ungefär ett år sedan så bodde jag ett tag i Norrtälje. Såhär såg det ut i den lägenheten.

vigelsjö
vigelsjö
Såhär såg det ut ungefär..

Vid ungefär samma tid, och lite längre tillbaks så hade jag en annan bil, en PT cruiser. Den såg ut såhär.


Den såldes och så köpte jag min nuvarande T4, mycket bra blev det.

Och jag, hur såg jag ut för ungefär ett år sedan.. hmm..

jag spelar gitarr i replokalen
Det var väl ungefär såhär man såg ut då.. ingen större skillnad nu skulle jag tro.


Ny bil.. (för tillfället)
Så, nu när min T4 är inne på verkstan för lagning så får jag köra denna så länge. En Volvo S60 2,0t -2011. Hur skön som helst att köra. Men saknar ändå min egna, mer drag såklart och faktiskt skönare stolar. Men ska njuta under helgen med att köra runt i en 300.000 kr bil, inte varje dag.

Imorgon blir det rep med Wall Street Carnival och inflytt i ny lokal, större med förmodligen mycket bättre akustik. Det blir spännande.

Ikväll blir det fotboll, Sverige - Finland. Borde ju vara en given vinst men fan, man vet aldrig. En kall Pistonhead till det, ja tack!

Helg denna vecka me..

Helgen går mot sitt slut, söndagsångesten kryper sakta in på en som ovälkommen gäst. Men skit samma. Igår (lördag) vart det till och fira min kära mor som fyllde år, grattis till henne. Idag (söndag) så har jag nästan bara vart hemma, var en sväng till livsmedelsbutiken bara. Sen har jag spelat lite Left4Dead2, druckit mig en Rockstar, som för övrigt har en ny design på burken.. se bild nedan.


Riktigt snyggt med svart överdel.

Var tvungen att dra en kort sväng med bilen eftersom jag fick tråkigt.. Har ju nu fixat mitt Steg 2 från BSR, fucking finally! Bilen går sjukt bra, inget överdrivet trim, bara det där lilla extra som jag längtat efter. Riktigt nöjd. Så 240 hästkrafter har jag ungefär. (Jag vet att chippet bara ger ca +35hk, men då jag har öppet sportluftfilter och optiflow 2,5" avgas så rundar det nog upp sig till 240hk istället för 235hk)

Min S40 T4 BSR Steg 2


Tog lite längre tid att göra det eftersom jag åkte ut för en liten parkeringsolycka, blev påbackad så bakre kofångarn lossna.. Ska in med bilen för lagning på torsdag.


Åker nu runt med ett spännband så den inte ska trilla av..

Lägger upp lite bilder när den är fixad och klar.


ÖVER TILL NÅGOT HELT ANNAT..

Förra helgen var jag ute och plockade svamp med Martina som är min tjej, och min mor. Vi hittade helt sjukt mycket. Har nog aldrig sett så mycket trattkantareller på samma ställe/område. Vi tog inte så mycket men en hel del i alla fall.

RSS 2.0